Curiositats

SABIES QUE...

..... quan Napoleó es va casar amb Josefina, va haver de compartir el llit amb ella i el seu gos Fortuné, del que ella no es volia separar mai.

..... al número 489 de la famosa 5ena Avinguda de Manhattan s'ha inaugurat el Meow Mix Cafè, el primer restaurant exclusiu per a gats.

..... un estudi de la Universitat de Liverpool demostra que, al contrari del que es deia, els peixos tenen memòria i intel·ligència.

..... l'estómac del gos té un pH molt més àcid i segrega sis vegades més àcid clorhídric que l'ésser humà, això significa una important barrera contra les infeccions però també una potencial font de problemes.

..... el pel del gat creix de mitjana entre 0,25 i 0,30 mm al dia?

.... el cervell del gos té unes 40 vegades més cel·lules especialitzades en la funció olfativa que el cervell humà?

.... el primer aquari públic del món es va inaugurar al zoo de Londres el 1853?

.... segons descobriments recents, un dels components del perillós verí de l'aranya "viuda negra" pot servir per al tractament de la impotència masculina?

.... els raïms i les panses poden arribar a ser perjudicials per al ronyó del gos?

.... una balena de Grenlàndia (Balaena mysticetus) pot arribar a viure 200 anys?

.... quan un gat es refrega a les cames d'algú o a la cantonada d'un moble o de la casa, el que està fent és impregnar la seva olor i marcar territori?

.... s'ha descobert a l'Índia una nova espècie de tortuga aquàtica que té la peculiaritat de poder enfilar-se als arbres?